ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Tabs group καταχώρησης

Επικοινωνία

Η ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, απευθύνεται σε ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν ένα σπιτικό μοναδικό, το οποίο θα χαρούν, με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Ένα σπιτικό γερό, όμορφο, ζεστό, ασφαλές, πλήρως αντισεισμικό και το κυριότερο με το χαμηλότερο κόστος κατασκευής, για την ποιότητα την οποία προσφέρουμε.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οικιών, όλων των τύπων ( κτιστά, πέτρινα, προκατασκευασμένα ), όπως και όσων ορόφων επιθυμείται (ισόγειο, μεζονέτα, διώροφο, τριώροφο, κ.λ.π.). Όμως, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η διαμονή σε μονοκατοικία αντιστοιχεί από κάθε άποψη στο υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης και εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες για μια οικογένεια με παιδιά, αλλά και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να έχει μία ανώτερη ποιότητα ζωής.

Ως εταιρεία, αναλαμβάνουμε την κατασκευή του έργου καθ’ ολοκληρίαν, (εφ’ όσον πρόκειται για προκατασκευή), ξεκινώντας από την έκδοση της αδείας, προχωρώντας στην κατασκευή της πλατφόρμας (εκσκαφές, μπετό, βάση, βόθρος, υπόγειο) και στην συνέχεια, στην κατασκευή του σπιτιού. Το σπίτι, ολοκληρωμένο και έτοιμο για παράδοση περιλαμβάνει τα πλακάκια, τα κουφώματα, τις ντουλάπες, τα ντουλάπια της κουζίνας και τα είδη υγιεινής.

Επίσης αναλαμβάνουμε:

  • Τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή εξωτερικών χώρων
  • Πέτρινες επενδύσεις
  • Αρχιτεκτονική κήπων
  • Πισίνες
  • Γκαράζ
  • Κιόσκια και Μπάρμπεκιου
Κορίνθου 119, Αίγιο, 25100
2691061940
6932570646
6932240187
6932240186